Αρχική     Βιογραφικό     Επικοινωνία  
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
 ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
 ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
 ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΞΥΛΟΦΑΓΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ
 ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ-ΠΤΗΝΩΝ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ
 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ (ΙΩΝ - ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ)
 ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ - ΚΟΡΙΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ - ΚΟΡΙΩΝ
 


Οι ψύλλοι είναι άπτερα έντομα κ' ανήκουν στη τάξη Σιφωνάπτερα των ψυλλίδων. Πρόκειται για εξωτερικά παράσιτα που τρέφονται με αίμα θηλαστικών κ' πτηνών. Το μήκος τους κυμαίνεται από 1,5 έως 3,3 χιλιοστά κ' το χρώμα τους είναι καφέ. Οι θηλυκοί ψύλλοι γεννούν πολύ μικρά αυγά σε σημεία σκοτεινά ή με σκόνη.
Η ποσότητα των αυγών ενός ψύλλου φτάνει τα 50 την ημέρα. Η εκκόλαψη πραγματοποιείται σε δύο ως δέκα ήμερες όποτε έχουμε την προνύμφη πρώτου σταδίου. Ακολουθεί το στάδιο της νύμφης(σε πέντε έως έντεκα ημέρες) κ' τέλος φτάνει το στάδιο της ενηλικίωσης (σε οκτώ ως εννέα ημέρες)

Το δάγκωμα από ψύλλους είναι πολύ ενοχλητικό καθώς προκαλεί έντονη φαγούρα κ' κοκκινίλες στο δέρμα.

Οι κοριοί είναι κ' αυτοί άπτερα έντομα κ' συνήθως εντοπίζονται σε σκοτεινές προστατευμένες θέσεις όπως ρωγμές επίπλων , καναπέδες , κρεββάτια κτλ.
Μεταφέρονται με τις αποσκευές,τα ρούχα ή τα έπιπλα. Το μήκος τους φτάνει τα 5 χιλιοστά κ το χρώμα τους είναι καφέ - κόκκινο. Οι θηλυκοί κοριοί αποθέτουν έως πέντε αυγά την ημέρα κ' ακολουθούν πέντε νυμφικά στάδια ανάπτυξης. Τρέφονται κ' αυτοί με αίμα και το δάγκωμα τους προκαλεί φαγούρα , κοκκινίλες κ'  πρήξιμο ως αντίδραση στο σάλιο τους.
χαρακτηριστικό γνώρισμα του δαγκώματος του κοριού είναι η ευθεία σειρά σαν γαζί.

Η εταιρεία μας , με την πολύχρονη πείρα της καταπολεμά τα παραπάνω έντομα με ελεγχόμενο ψεκασμό. Είναι δε σημαντικό η εφαρμογή να επαναλαμβάνεται μετά από δεκατρείς με δεκαπέντε ημέρες ώστε να αποτρέπεται ο κίνδυνος επανεμφάνισης τους.


     

 
SSL Certificates